Montafon | VIP ZONSOPGANG

Zonsopgang Paraglider tandemvlucht: ZATERDAG de eerste op de berg-een ervaring van een bijzondere soort! Vroeg in de ochtend, 7:30 nog voor de officiële ski-operatie begint, dit avontuur begint, uitsluitend voor vroege vogels.

  • Beleef zonsopgang in de bergen
  • Foto en video van eigen vlucht
  • Mehrere Routen möglich
  • Alleen mogelijk in de winter
  • Fantastisch panorama
  • Combineer skiën en vliegen perfect.
  • De eerste op de berg
Inbegrepen

De eerste bochten in de sneeuw en een tandemvlucht van de berg. 2 tot 3 uur ervaring inclusief verhuur apparatuur en voorbereiding, waarvan ongeveer 20 minuten is pure vlucht tijd.

Niet inbegrepen

Vervoer naar het startpunt (lift ticket-bus)

Duur1 Uur
Mee te nemen

Complete ski-uitrusting

DeelnemerDe vlucht vindt plaats vanaf 1 persoon

Gratis voor toeschouwers
TalenDuits, Engels
Belangrijke informatie

Neem contact op met de aanbieder na de aankoop van de afspraak ticket. De contact gegevens staan op het ticket.

Meer informatie

Zonsopgang Paraglider tandemvlucht:

Zaterdag de eerste op de berg-een ervaring van een bijzondere soort! Vroeg in de ochtend, 7:30 nog voor de officiële ski-operatie begint, dit avontuur begint, uitsluitend voor vroege vogels.We genieten van de ochtend sfeer op de berg en vervolgens samen met de piloot om de prachtige en ongerepte hellingen van de Silvretta Montafon rijden.Dan is het veel aan de daadwerkelijke Showdown, onderaan de tandemvlucht in de vallei. De zon is net gestegen in de Montafon ontwaakt tot de nieuwe dag. Nu kun je echt beginnen met je dag... PS: een geweldige ervaring voor koppels-ook te boeken voor 2 pers.

Meer info:

Zelfs als de deelnemer nog geen ervaring heeft opgedaan in het paragliden, is er geen noodzaak om weg te schrikken. Met de ervaren paragliding piloten, bent u altijd in goede handen: ze zorgen ervoor dat paragliding tandemvlucht een onvergetelijke ervaring wordt.

Het dromerige berglandschap van Vorarlberg en het Montafon vanuit vogelperspectief is een absoluut hoogtepunt. Tijdens tandem paragliding in het Silvretta Montafon, het grootste ski-en wandelgebied in de regio, waait de frisse berglucht rond de neus op een luchtige hoogte. Je vliegt over het adembenemende Montafon en overwint hoogteverschillen van maximaal 1,700m.

Natuurlijk is de veiligheid van de deelnemers een topprioriteit. Daarom wordt de volledige uitrusting regelmatig onderhouden en gecontroleerd door de gecertificeerde fabrikant van de Oostenrijkse Aeroclub. Dit zorgt ervoor dat paragliders in de beste vorm en dat onberispelijke apparatuur altijd wordt gebruikt.

€ 165,00

Ticket boeken

Coupon kopen

TripAdvisor beoordeling

54 Beoordelingen