Montafon | 3 berg vlucht
Tandem Gutschein online buchen in Vorarlberg
Paragliding - Österreich - Vorarlberg - Montafon - Gaschurn - Schruns - St.Gallenkirch

3-berg vlucht:

U maakt 2-3 tandemvluchten in een dag,Wij zullen de vluchten met u afstemmen, afhankelijk van de loop van de dag en uw wensen.

In de ochtend om 8:30 komen we voor de eerste keer en beginnen met een klassieke FLUG om u dichter bij paragliding. Wij zullen dan de verdere vluchten plannen. Samen bepalen we welke andere vluchten we maken. U kiezen voor een lange of twee meer korte vluchten.

Net zoals u dat wenst, zullen wij op uw wensen ingaan. (Let op: vluchten zijn niet overdraagbaar)

  • Glijscherm ervaring volgens uw wensen
  • Foto en video van eigen vlucht
  • 3 routes om uit te kiezen
  • Zomer en winter mogelijk
  • Fantastisch panorama
  • Winter: met skiën (skiën en vliegen perfect gecombineerd)
Inbegrepen

(1 dag) 2-3 paragliding vluchten inclusief verhuur apparatuur en voorbereiding, 45-60 minuten van de zuivere vlucht tijd.

Niet inbegrepen

Vervoer naar het startpunt (lift ticket)

Duur1 Dag
Mee te nemen

Enkel-hoog, stevig schoeisel, lange broek en weer-aangepaste kleding, handschoenen indien nodigWinter: ski-en winter kleding

Deelnemer1 Person (Nur ein Teilnehmer pro Gutschein - nicht auf mehrere Personen splittbar)

Gratis voor toeschouwers
TalenDuits, Engels
Belangrijke informatie

1 persoon (slechts één deelnemer per voucher-niet gesplitst naar meerdere personen)

Meer informatie

3-Berge vlucht:U maakt 2-3 tandemvluchten in een dag.

In de ochtend om 8:30 komen we voor de eerste keer en beginnen met een klassieke FLUG om u dichter bij paragliding.Wij zullen dan de verdere vluchten plannen. Samen bepalen we welke andere vluchten we maken.

U kiezen voor een lange of twee meer korte vluchten. Net zoals u dat wenst, zullen wij op uw wensen ingaan.We zouden graag deze vlucht optie aan te bevelen aan de vlucht liefhebbers die willen een dag te wijden aan de passie van het vliegen.

De gedetailleerde uitleg van de techniek, de totale vlucht tijd, de verschillende startplaatsen en de mogelijkheid om meer tijd in de lucht te beleven is bijzonder geschikt voor passagiers die als hobby paragliding willen beginnen.

Hier kunnen we ook individueel reageren op de passagier. 3 BERGE VLUCHT vindt in de winter uitsluitend met de ski plaats. het bijzondere aan deze variant is zeker de verschillende vluchten en het gevarieerde panorama te ervaren. Echter, de dag begint al met een Ochtendvlucht om 8:30. De andere vluchten zullen dan gedurende de dag worden afgerond, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Meer info:

Zelfs als de deelnemer nog geen ervaring heeft opgedaan in het paragliden, is er geen noodzaak om weg te schrikken. Met de ervaren paragliding piloten, bent u altijd in goede handen: ze zorgen ervoor dat paragliding tandemvlucht een onvergetelijke ervaring wordt.

Het dromerige berglandschap van Vorarlberg en het Montafon vanuit vogelperspectief is een absoluut hoogtepunt. Tijdens tandem paragliding in het Silvretta Montafon, het grootste ski-en wandelgebied in de regio, waait de frisse berglucht rond de neus op een luchtige hoogte. Je vliegt over het adembenemende Montafon en overwint hoogteverschillen van maximaal 1, 700m.

Natuurlijk is de veiligheid van de deelnemers een topprioriteit. Daarom wordt de volledige uitrusting regelmatig onderhouden en gecontroleerd door de gecertificeerde fabrikant van de Oostenrijkse Aeroclub. Dit zorgt ervoor dat paragliders in de beste vorm en dat onberispelijke apparatuur altijd wordt gebruikt.

€ 260,00

Ticket boeken

Coupon kopen

TripAdvisor beoordeling

54 Beoordelingen