VERTREK VANAF DE SKIPISTE

Een Paraglider tandemvlucht met de skipiste start direct vanuit het skigebied.

Omdat uw Paraglider tandemvlucht direct vanaf de skipiste begint. Uitgerust met ski's, ontmoeten we direct bij het top station. Samen rijden we langs de helling en zwaaien in de lucht. U langs de bevolkte hellingen en met sneeuw bedekte hellingen in een tempo van 35 tot 40 km/h. En bij de landing, laat uw ski-vrienden juichen u op het dalstation. HerDefinieer de term "uit de hellingen" voor u en opstijgen voor de Gaudi!

  • Winter tandemvlucht met ski
  • Foto en video van uw eigen vlucht
  • Meerdere routes mogelijk
  • Alleen mogelijk in de winter
  • Fantastisch panorama
  • Ideaal combineerbaar tijdens een dagje skiën
Inbegrepen

1 1/2 uur paragliding ervaring vlucht inclusief verhuur apparatuur en voorbereiding, met inbegrip van 10-25 minuten van de zuivere vlucht tijd, afhankelijk van de boeking.

Niet inbegrepen

Vervoer naar het startpunt (lift ticket)

Duur60, 105 of 120 Minuten
Mee te nemen

Complete ski-uitrusting, winter kleding

DeelnemerDe vlucht vindt plaats vanaf 1 persoon

Gratis voor toeschouwers
TalenDuits, Engels
Belangrijke informatie

Neem contact op met de aanbieder na de aankoop van de afspraak ticket. De contact gegevens staan op het ticket.

Meer informatie

Winter Panorama-Montafon

Kies tussen klassieke en Panorama vlucht of een zonsondergang vlucht. Opties zoals uitbreiding van de vlucht, enz. De route kan op elk moment worden geboekt.

Meer info:

Zelfs als de deelnemer nog geen ervaring heeft opgedaan in het paragliden, is er geen noodzaak om weg te schrikken. Met de ervaren paragliding piloten, bent u altijd in goede handen: ze zorgen ervoor dat paragliding tandemvlucht een onvergetelijke ervaring wordt.

Het dromerige berglandschap van Vorarlberg en het Montafon vanuit vogelperspectief is een absoluut hoogtepunt. Tijdens tandem paragliding in het Silvretta Montafon, het grootste ski-en wandelgebied in de regio, waait de frisse berglucht rond de neus op een luchtige hoogte. Je vliegt over het adembenemende Montafon en overwint hoogteverschillen van maximaal 1, 700m.

Natuurlijk is de veiligheid van de deelnemers een topprioriteit. Daarom wordt de volledige uitrusting regelmatig onderhouden en gecontroleerd door de gecertificeerde fabrikant van de Oostenrijkse Aeroclub. Dit zorgt ervoor dat paragliders in de beste vorm en dat onberispelijke apparatuur altijd wordt gebruikt.

vanaf
€ 145,00

Ticket boeken

Coupon kopen

TripAdvisor beoordeling

54 Beoordelingen